Radio Boost - De unges pust

Bliv Studievært/DJ på RADIO BOOSTKunne du tænke dig at lave lokalradio,
så har du muligheden hos Radio Boost.
Vi kan altid bruge en ekstra studievært eller DJ.

Studievært:

For at blive studievært, skal du enten have erfaring med at lave radio eller trænes i det, inden vi kan give dig adgang til at sende. Det er slet ikke så svært og vi har meget få retningslinjer man skal følge for at kunne komme i gang. Radioen har et studie som man kan benytte eller man er velkommen til at lave noget hjemmefra og så streame eller sende det til os, så sørger vi for at det komme ud i radioen efter aftale.

Send os en e-mail med lidt om dig selv og hvad du kunne tænke dig at lave. Så finder vi en løsning der passer.

Email:info@radioboost.dk


DJ:

På Radio Boost spiller mange mix og remix’s. Vi har en del DJ’s som leverer et mix-tape hver uge – Det kunne også blive dig. Så kunne du tænke dig at lave en times DJ-mix hver uge er du velkommen til at kontakte os for at få en times sendetid. Hvis du ikke har prøvet det før er du også velkommen til at kontakte os, så giver vi gerne fif og tricks til hvordan du kommer i gang. Når du har en hvis standart, er du velkommen til at prøve at sende live fra vores studie. Vi sender jævnligt live mix-set direkte i radioen fredag eller lørdag aften.

Email:info@radioboost.dk


Nyt – Radio Boost på Youtube.

Vi er ved at opstarte et liveprogram hvor vi streamer radioprogrammet direkte på Youtube. Har du lyst til at blive en del af programmet, så kontakt os for at være med.


SocialMediaTech

Har du teknisk snilde, så har vi brug for dig. Vi mangler en der kan stå for det tekniske – enten til afvikling af radio eller videoradio programmer på FB og YT.

Du kan også hjælpe os på de sociale medier, vi mangler en der kan varetage Snap, Instagram og Facebook.

Har du ikke prøvet det før men kunne tænke dig at prøve, guider og hjælper vi dig gerne i gang.