Radio Boost - De unges pust

OM RADIO BOOST


Radio Boost har en mission ...


Vores målsætning er at få unge til at høre mere lokalradio,

samt at kunne tilbyde unge at lave radio - til unge...!


Vores primære målgruppe er 10-25 år og vores sekundære målgruppe er 25-50 år.


Vores musik mix henvender sig til dem der kan lide hurtige rytmer,

dunkende bas, sjove remix & mix.


Vi vil ikke være som alle de andre – så vi har nedtonet det nyeste fra top 40, men dermed ikke sagt at vi ikke spiller det – selvfølgelig gør vi det. Vi giver bare god plads til maxisingler i fuld længde, mash-up fra hele verden og masser af mix fra vores lokale djs. Hver uge kan du høre nye mix fra DJ Sixty9, DJ 2nd, DJ Lemmon,

DJ Nexti, DJ Sigvaldason & DJ Ruffle, DJ Quash & program fra DJ Tiësto.

Tjek vores programplan for hvilke tider de forskellige djs spiller på.


Vores programvært Rene Mikkelsen byder ind med hele 2 programmer hver uge. Her kan du høre Flahback - det bedste fra 80'erne og 90'erne med lidt info om kunstnerne samt Ja men det jo lørdag med nyt og gammelt musik fra 90'erne og frem.


Vi er også nogle gange på farten. Radio Boost har i 2018,2019 & 2022 været ude og promovere os i forbindelse med flere store events i Halsnæs. Har du en stor event, som henvender sig til ungdommen eller til det danseglade publikum, kommer vi gerne ud og sender live fra eventen. Vi har også en stor trailer som DJ pult med højtalere samt lys til at underholde flere 1000 mennesker .

Vores djs er friske og kan spille alt slags musik.


Vi gør det gratis mod promovering af radioen samt mad og drikke til de udøvende.

Vi vil sende live fra eventen - direkte ud i radioen. Vores mission er at gøre radioen så kendt som muligt i Halsnæs og omegn for alle og især de unge.